tirsdag 10. desember 2013

Førjulshandel på iherb.com

Jeg handler jevnlig fra iherb, og har mange favoritter. Her er noen av dem:

Krydder har jeg kjøpt litt av på iherb. Røkt paprika, som har en litt bedre smak enn det vanlige paprikakrydderet. BBQ-krydder med kvern passer til mye, knallgodt grillkrydder! Og til sist et krydder som står på ønskelista mi og som blir med på neste bestilling. Ceylon-kanel. Mattilsynet har nylig kommet med en ny anbefaling når det gjelder kanel. Kanel inneholder et stoff som heter kumarin, og ceylon-kanelen inneholder mindre av dette enn cassia-kanelen som ofte er den som selges i dagligvarebutikkene her.Frysetørkede jordbær og bananer, som jeg har sammen med havregryn og melk/yogurt. Gir god smak og er supercrunchy! Ungene er også veldig glade i disse.Grønn te er sunt og her er to typer jeg kjøper. Veldig gode begge to. St. Dalfour med mangosmak og jordbærsmak.


Så noen gavetips som havner under treet hos oss i år. Juiceboksholdere hadde vi med oss på ferie i sommer, og vi fikk mange spørsmål om dem. Og de anbefales på det varmeste. Unger klemmer på juicebokser, sånn er det bare. Her får de håndtak å holde i, og unngår klemmingen! Badeleker er også gøy, og til dels forbruksvare. Disse er små og litt myke, og dermed lette å tømme for vann. Her er en pakke med fem små badeleker og en med ti badeleker. Begge passer fra 9 mnd.

Ved bestilling må du passe på at vekten holder seg under 1,8 kg. Da får du frakt på $4. Pass også på at verdien ekskl. frakt er på maks 200 kr, da slipper du ekstrakostnader i toll og mva. Ved bruk av koden VKV253 får du en rabatt på første bestilling!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Jeg blir kjempeglad om du legger igjen en kommentar :)