torsdag 28. februar 2013

Elins kylling med banan

Nok en kyllingmiddag fra meg, denne gangen kyllingfilet med grønnsaker og banan i en kremet gul saus.



4 porsjoner
600 g kyllingfilet
1,5 dl vann
1/2 kyllingbuljongterning
1 ss smør
1 rød paprika
1 gul/oransje paprike
1 liten squash
1 ss rapsolje
1 ts karri
1 ts akasiehonning
250 ml vita hjertego´ mat/matfløte
2 bananer
salt

Kok opp vann i en stekepanne og løs opp buljongen. Legg i kyllingfiletene og la dette småkoke under lokk i 15-20 min (til filetene er gjennomkokt). Når de er ferdige, hall av vannet, tilsett 1 ss smør og stek filetene på hver side til de får en fin, brun stekeskorpe.

Samtidig skjærer du opp paprika og squash i terninger, og steker dette i litt olje. Når sqashen begynner å bli myk ha i karri, akasiehonning og mat(fløte). La dette småkoke til kyllingen er klar. Du kan evt jevne sausen med litt maisenna om den er for tynn. Bananen skjæres i skiver og has i mot slutten av koketiden. Smak til med salt.

Serveres med ris.

God middag!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Jeg blir kjempeglad om du legger igjen en kommentar :)