torsdag 23. august 2012

Stekt ris med kalkun


I dag skal vi ha stekt ris med kalkun til middag, kjempegodt for store og små! Det er best å bruke rester av ris, har du ikke det koker du ris og kjøler den ned til den skal brukes. Jeg bruker støypejernswoken når jeg lager stekt ris.



2 dl tørr ris
3-4 ferske egg
1 ss fersk persille/gressløk
salt
300 g kalkunkjøtt
1 dl frosne erter

Risen kokes og avkjøles.
Lag eggerøre av 3-4 egg, litt fersk persille eller gressløk og bittelitt salt (de voksne kan ettersalte på tallerkenen). Tilsett ertene og kalkunkjøttet og fres dette i varm wok. Når kjøtt og erter er gjennomvarmt, tilsettes risen. Alt freses på høy varme (rør godt) til risen er gjennomvarm.

Velbekomme!


1 kommentar:

  1. Så spennende oppskrift! Det skal prøves her i huset iallefall =)

    SvarSlett

Jeg blir kjempeglad om du legger igjen en kommentar :)